massageklinik aalborg glat fisse

ude for at give Prince sin daglige motion, jeg kom hen til den lille fold hvor de roligt travede rundt. Anette gav samti-digt et hvin fra sig da pikken kæmpede sig op i hende og hun stønnede højt, åhhhhh den er inde i mig, han knepper mig nu! Jeg kyssede hende blidt på munden og hun åbnede øjnene og kiggede på mig, pyhhh sikke en orgasme jeg fik, jeg trængte vist til at få lettet trykket sagde hun. Da vi sidst på eftermiddagen kom hjem fra stranden var vi begge god solvarme og sexlysten var ikke blevet mindre. Kom sprøjt op i mig dit store dyr. Jeg hoppede af ham, og lagde mig på sofaen. Jeg skilte Anettes røvballer og lod igen min stive pik glide ind mellem hendes kusselæber. I et stykke tid stod jeg og betragtede dem, Prince travede roligt rundt I den lille fold, for hvert skridt den tog, kunne man se dens stærke muskler spænde indtil næste hov blev sat I jorden, den pels var blank og skinnende. Pia fortsatte Hvis bare du Anette vil sørge for at den får en let ridetur hver dag skal den nok klare sig.

Mine vilde: Massageklinik aalborg glat fisse

Kommer du ikke hen og slapper lidt af? Jeg stak tun-gen helt op I hende og gned hende på klitten med mine fingre. Denne oplevelse kunne jeg ikke få ud af hovedet og da jeg næste dag så Anette ride endnu en lille tur på Prince bestemte jeg mig for at prøve Anettes og mine grænser helt ud næste dag. Gør nu bare som jeg siger, og husk også at tage de to bryst-klemmer på inden jeg kommer og henter dig! Jeg satte mig langsomt på hans pik, og stønnede vildt. Han rev ine trusser ned, og så på mine skamlæber der dryppede. Anette stillede sig an op mod væggen og greb fat I de jernrør som blev brugt på det øverste stykke, jeg pressede mig op mod hende og bed hende I øret, nå du vil kneppes bagfra, jamen det vil jeg da med glæde gøre. Kom sagde jeg og tog fat I Anette og førte hende forsigtig ind I boksen hvor Prince stod Jeg vil kneppe dig mens du står op af den store liderlige hingst. Så gik hun hen og løsnede hestens hovedseletøj trak den hen til væggen, så den stod med hovedet helt tæt op ad gitteret og fastgjorde den igen, imens tog jeg et par store halmballer frem. Ja far, tænk det Jeg rejste mig op, og krammede ham.

Gratis: Massageklinik aalborg glat fisse

Jamen selvfølgelig svarede Anette, du ved jo at jeg elsker at ride! Jeg sagde ikke noget men begyndte at kæle for Anettes krop, førte mine hænder rundt om hendes dejlige patter, hev blidt I brystklemmerne til hun gispede, førte en hånd over hende trusser og klemte på hendes varme fisselæber, stak en finger I munden på hende. Vi sad nu på terassen og grillede og havde delt en flaske rødvin, inden længe ville solen be-gynde at gå ned, jeg lænede mig over mod Anette og tungekyssede hende, kiggede på hen-de og sagde: Nu går du op og tager et brusebad, tager dine. Jeg pressede en god klat crème ud I min hånd og tog nu dildoen frem så Anette kunne se den og begyndte langsomt at smøre den ind, resterne af cremen pressede jeg ud over hendes varme fisse, forsigtig førte jeg dildoen ned til hendes røde. Næste dag var vejret herligt rigtig varmt og uden en sky på himlen, hele formiddagen havde jeg gået og planlagt hvad der skulle ske om aftenen, og Anette havde flere gange spurgt nysgerrigt til det.