jo kraftig bygget så der skal jo lige være lidt på sa smilte og sagde tak. Gud hvor var det skønt. Langsomt ind. Så jeg fylder hånden med sæbe og placerer hænderne meget passende på hendes bryster. Hun kommer med et skrig af fryd og hendes fisse strammer så uendeligt skønt. Det er rigtig dejligt, siger hun, og så bliver man ren samtidig. Jeg mød at mærke hendes tunge lege med min og det gav mig et jern. Jo, svarede jeg, men der er du jo allerede. Og denne følselse af at være fanget i hendes fisse, hende ben låst om min røv, gør at jeg ikke kan holde mig mere.

Gymnastik i det: Sexnoveller utroskab sex i det fri dk

Nu vil jeg kneppe dig bagfra. Det blev lige et hurtigt godmorgen og så ind i bilen og afsted. Fyld mig med din dejlige sperm. I denne stilling kunne jeg også kigge hende i øjnene konstant. Derefter stod vi tæt under bruseren, for den gav ikke en særlig bred stråle. Et stykke ind måtte vi lige gå for at få vejret igen, og nu så jeg det var faktisk en stor lysning med nogle enklte træstammer der lå ned. Og derefter placerer jeg mine hænder på hendes balder og masserer dem mens jeg sæber dem ind. Men kan jo være jeg lige skriver om det hvis der sker noget godt. Ligger dem på træstammen så Lisa kan sidde på dem. Jeg blev allerede tændt da jeg så Kirsten våde krop.

Videos

Dansk milf kneppet i haven.

Utroskab: Sexnoveller utroskab sex i det fri dk

Men tanken om at Jan, Kirsten kæreste kunne komme og finde en 16 årig fyr gennembore hans kæreste med sin kæp, tog jeg tøjet af og trak forhænget fra. Efter jeg havde spist min morgenmad gid jeg ud på toilettet for at børste tænder. Kom nu, hold det ikke tilbage. Nu venter vi på hinanden, men ellers må vi jo lige løbe alene, men idag havde vi aftalt at vi ville løbe i skoven, så jeg stod og ventede på Lisa så vi kunne køre ud til skoven. Nu vil jeg kneppes op af væggen. Jeg kunne bare mærke at min pik bare var mega stiv, for jeg kunne ikke lige huske hvornår jeg sidst havde set en nøgen kvinde så tæt. Hold da op hvor er det dejligt frækt at ligge og slikke en dejlig frodig kvinde i en skov, kan mærke at Lisa er godt tændt og hendes hænder køre godt rundt i mit hår, Lisa siger at jeg godt kan få min pik til. Så rejser jeg mig op og begynder at kneppe hende. Jeg var nu ikke meget for det, men Lisa tog nu ikke hånden til sig, men krammede stille og roligt på min pik, jeg vidste jo ikke rigtig om jeg kunne være min kone utro, men hold da op det var svært ikke bare smide.

Sexnoveller utroskab sex i det fri dk - Arkiv, sexnoveller

Det blev vildere og vildere og til sidst var Kirsten så liderlig at hun nærmest faldt ned på knæene og slugte min rod i et hug. Du skal bruge dine hænder og du skal sæbe mig helt ind. Hendes stønnen er nu nærmest blevet en skrigen og hendes ordforråd er blevet skrumpet til JA! Vi kyssede også meget. Kør pikken ind i mig. Hold da op hvor var det dejligt. Jeg krammer nu Lisas ene bryst og jeg kunne mærke hvordan vorten blev mere stiv og jeg blev nu lidt mere modig og lod den anden hånd glide ned mod hendes skød og ganske langsomt får jeg hånden indenfor og ned ad mod Lisas varme. Lad mig få den i doggystil. Jeg stønner højere og højere og Kirsten siger til mig, ja, jeg kan mærke at du gerve vil komme.