bliver givet og taget til sidste sveddråbe. Tak for den måde du er på, det er skønt. Efter at have læst dit dagbogsindslag forleden, hvor du omtalte nogle mails du havde fået, hvor flere ønskede at du stod op under koncerterne, ja så synes jeg lige jeg ville give min mening. Bedste hilsner Charlotte Villumsen fra Hørve, Danmark Så venner. Forklaringen er som enkel nok og følger her. Tillykke med fødselsdagen sidste søndag. Jens Rasmussen fra Aalborg, Danmark Hej søde Michael. Kærligst Ballonmennesket Danmark Hej Michael Jeg ser meget frem til pumpehuset på lørdag, regner med en kanon oplevelse (som altid) See you :-) KH Lisbeth Lisbeth fra København, Danmark jajajaja!

Vordingborg piger ledsager - Michael Falch

Er det virkelig så slemt at se dig med morgenhår og joggintøj? Nalini Bjørn fra 8900 Randers, Danmark Kære Michael Falch, Jeg er helt vild med det musik du laver, har lavet op gennem tiden og jeg for det godt af at høre det hver gang. Jeg har købt din nye cd og syntes den er "fed" Derfor skal jeg over i Slagelse Musikhus og se giraffen. Vi ses, og du får naturligvis snart vores debut-CD det andet, vi talte. Nona Nona fra Slagelse, Danmark Hej Michael Velkommen tilbage på toppen med din nye. Venlig hilsen Daniel Egmose Daniel Egmose fra Ølstykke, Danmark Kære Michael. (Vi har som regel et par Young- og Springsteen-numre på repertoiret, som vi i fællesskab kunne trykke.) Tak for en fed plade! Nu hvor nytåret nærmer sig synes jeg det var på sin plads at skrive en lille hilsen til dig og - endnu engang - takke dig for alle de fantastiske oplevelser du har givet mig i løbet af snart rigtig mange år! Er det tilfældet så vil jeg lige ytre min mening ved at citere dig selv: Vi kunne bedre lide dig vred og vild end tavs som graven og død som en sild. Jeg venter spændt på din nye.

Videos

PureMature - Career woman Lisa Ann unwind with a sexy message.

Fra: Vordingborg piger ledsager

Desuden famler han rundt i nutid og datid. Hvis stemningen var blevet højere tror jeg, at vi var kommet til at stå under åben himmel. Bare en lille kort hilsen fra en fan, der går way back. I hvert fald ønskes du og din familie et rigtigt godt og lykkebringende nytår - jeg glæder mig meget til vi ses igen. Han bor i kollektiv med Ronnie Strm, og er stadig til the RockÂn Roll lifestyle. Men han er dlme skv i bolden. Det er ikke særligt sjovt at betale for noget som vi ikke får alligevel. Ornen fra Viemose tjls fra Kalvehave, Danmark Daw! Så jeg skulle hente hans noget unge kæreste hos hendes mor, der havde fødselsdagsfest. Mange hilsner Johnny Krone johnny krone fra brabrand, Danmark Endnu en klassiker, Lykkelig undervejs har vist fået.

Vordingborg piger ledsager - Nyheder

Tusind tak for en kanonfed koncert i vordingborg piger ledsager Kalvehave, det var en oplevelse ud over det sædvanlige. Jeg efterlyser en hvor du spillede en af hovedrollerne, hvor kan den købes, det er tarzan/mamma MIA? Carlsen fra Odense, Danmark Tillykke Trubadour;-) Med Fødselsdage og med roserne for koncerterne. Dyb respekt, ikke mindst fordi du spillede "cowboy blå hvilket du jo selv levede op til i første sæt! Vandt du på dit skrabelod til din fødselsdag? Susanne Jensen susanne jensen fra assens, Danmark Hi michael. Varme sommerhilsner Pia Larsson Pia Larsson fra søborg, Danmark Hej Falch!